TOP meniu » Receptainė Makaronų patiekalų receptai Makaronai Pievagrybiai Svogūnai Fermentinis sūris Citrinos sultys Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 5 makaronų vamzdeliai,
15-20 pievagrybių,
1 svogūnas,
50 g fermentinio sūrio,
25 g sviesto,
druska,
pipirai,
krapai,
2 šaukštai citrinų sulčių.
Gaminimo eiga:
Makaronus verdame pasūdytame vandenyje 10 min.
5 pievagrybius paliekame, o kitus susmulkiname ir pakepame keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepame tol, kol svogūnas suminkštėja, įberiame prieskonių.
Šios masės prikemšame į makaronus. Juos sudedame į skardą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame orkaitėje, kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjauname, pabarstome druska ir apšlakstome citrinų sultimis.
Į lėkštę sudedame keptus makaronus, papuošiame susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai Troškiniai Mišrainės Apkepai Įdaryti patiekalai Kita Sriubos
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!