TOP meniu » Receptainė • Makaronų patiekalų receptai • Makaronai • Pievagrybiai • Svogūnai • Fermentinis sūris • Citrinos sultys • Įdaryti patiekalai

Pievagrybiais įdaryti makaronų vamzdeliai CANNELLONI

Jums reikės: 5 makaronų vamzdeliai,
15-20 pievagrybių,
1 svogūnas,
50 g fermentinio sūrio,
25 g sviesto,
druska,
pipirai,
krapai,
2 šaukštai citrinų sulčių.

Gaminimo eiga:
Makaronus verdame pasūdytame vandenyje 10 min.
5 pievagrybius paliekame, o kitus susmulkiname ir pakepame keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepame tol, kol svogūnas suminkštėja, įberiame prieskonių.
Šios masės prikemšame į makaronus. Juos sudedame į skardą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame orkaitėje, kol sūris apkeps.

Žalius pievagrybius perpjauname, pabarstome druska ir apšlakstome citrinų sultimis.
Į lėkštę sudedame keptus makaronus, papuošiame susmulkintais krapais ir pievagrybiais.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai • Troškiniai • Mišrainės • Apkepai • Įdaryti patiekalai • Kita • Sriubos •

    Grįžti atgal